sliderfoto

Kelly Services (Nederland) B.V.


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0237111180
Adres:
Neptunusstraat 37
Postcode:
2132JA
Plaats:
HOOFDDORP


Contactpersoon

Naam:
Helene Gorter
Emailadres:
helene.gorter@kellyservices.nl
Telefoonnummer:
+31 6 4408 3031

Bedrijfsactiviteiten

De Amerikaanse oprichter William Kelly startte in 1946 ’s werelds eerste uitzendorganisatie.  Vanaf 1990 vestigde Kelly Services zich ook in Nederland (Hoofddorp) en inmiddels richt Kelly Services zich zowel op de werving & selectie van tijdelijk- als van vast hoger opgeleid  (MBO+) personeel, on-site management en HR-oplossingen. 


Kelly Services biedt personeelsoplossingen en -diensten voor opdrachtgevers in tal van sectoren zoals: Accountancy en Finance, Office services, Logistiek, Engineering, ICT, Marketing & sales, (Life-) Sciences, Medical Devices, Healthcare. 

Onze sterke marktpositie hebben wij door de jaren heen weten te handhaven door voortdurend in mensen te investeren. En daarvan profiteren werkgevers en werknemers - ongeacht waar ter wereld of binnen welke gespecialiseerde markt zij operationeel zijn. Wij blijven uitdagingen binnen onze branche aangaan door personeelsoplossingen te bieden die stuk voor stuk volledig zijn afgestemd op de zakelijke wensen en behoeften van mensen, lokaal én wereldwijd. 


Onder het genot van een kop koffie vertel ik u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van Kelly Services voor uw bedrijf.

En bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, nieuwe baan?  Maak dan een afspraak met onze gespecialiseerde consultants op 023-7111180.  


 


Helene Gorter

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding