sliderfoto

Compass Pools West Nederland


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0252744051
Adres:
Delfweg 36
Postcode:
2211 VM
Plaats:
Noordwijkerhout


Contactpersoon

Naam:
R. Hermans
Emailadres:
info@compasspoolswest.nl
Telefoonnummer:
0252744051

Bedrijfsactiviteiten

Een zelfreinigend keramisch zwembad ingebouwd in uw tuin; niet langer een illusie maar de luxe realiteit!


Een Compass Pool is een hoogwaardig, luxe, keramisch monoblock zwembad, die voor zowel binnen als buiten geschikt is. De zwembaden van Compass Pools zijn uit een stuk vervaardigd, waardoor plaatsing en installatie stukken sneller en makkelijker gaat als bij een bouwkundig zwembad.


Compass Pools West Nederland biedt een ruim assortiment luxe zwembadmodellen geschikt voor binnen en buiten, verdeeld over verschillende series. Een zwembad van Compass Pools is voorzien van de nieuwste techniek zoals een uniek visueel effect en een zelfreinigende installatie.


Altijd al gedroomd van een eigen, luxe zwembad in uw tuin of een binnenzwembad? Compass Pools West Nederland biedt diverse mogelijkheden, u heeft keuze uit 23 modellen en elk zwembad is in speciale zwembadkleuren verkrijgbaar, waardoor een zwembad een extra luxe uitstraling krijgt!


Meer informatie?


Kijkt u op onze website www.compasspoolswest.nl


 


Compass Pools West Nederland  


 
U denkt erover na om een eigen eigen privé zwembad of prachtige tuin te laten aanleggen?


 


Dan bent u bij Aqua-Garden Totaalprojecten aan het juiste adres. De naam zegt het immers al “water en tuin”.  Wij realiseren van begin tot het eind de bouw van uw zwembad, maar ook uw tuin leggen wij aan!


 


Een mooie tuin begint met een goed ontwerp, waarin de wensen en behoefte van de klant centraal staan. Maar ook voor de aanleg van uw zwembad geldt dat uw wensen en behoefte bij ons voorop staan!


 


Onze kracht?


Wij realiseren van begin tot het eind de bouw van uw zwembad, maar ook uw tuin leggen wij aan! Nagenoeg alle werkzaamheden voeren wij zelf uit, u heeft dus te maken met één bedrijf. Dit scheelt vaak tijd en is kostenbesparend!


 


Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op! Bij Aqua-Garden Totaalprojecten kunt u ook terecht voor complete binnenbaden, wellnessruimte, zwembadrenovatie, poolhouses, spa baden en infrarood sauna’s.


 


Onderhoud van zwembad en/of tuin


U heeft al een zwembad en/of prachtige tuin of jacuzzi, maar wenst hiervoor onderhoud? Ook dan bent u bij Aqua-Garden Totaalprojecten aan het juiste adres! Onderhoud vraagt om deskundigheid, niet iedereen is tenslotte deskundig op het gebied van zwembad- en/of tuinonderhoud.


 


Aqua-Garden Totaalprojecten is dit op beide gebieden, in ons team hebben wij dan ook erkende hoveniers, elektricien en onderhoudsmonteurs welke dit voor u kunnen uitvoeren.


 


Noordwijkerhout


Aqua-Garden Totaalprojecten is gevestigd in Noordwijkerhout (Zuid-Holland), maar werkzaam in heel Nederland en daarbuiten! Ook voor zwembadaanleg in Amsterdam, Haarlemmermeer, 't Gooi, Bussum, Laren en Blaricum.


 


Erkend deelnemer Zwembadplein


Aqua-Garden Totaalprojecten is erkend deelnemer van het Zwembadplein te Geldrop.


 


Bij Zwembadplein slaan de beste zwembadbouwers uit Nederland en België de handen ineen voor een betere en meer betrouwbare informatiebron bij aanschaf of renovatie van uw zwembad. Zo is Aqua-Garden Totaalprojecten een van de ervaren en erkende specialisten op het gebied van zwembaden.


 


Kortom: Aqua-Garden Totaalprojecten is in staat om uw plan te vertalen naar een perfecte realisatie in uw eigen omgeving.  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen