sliderfoto

Aqua-Garden Totaalprojecten bv


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0252620659
Adres:
Delfweg 36
Postcode:
2211 VM
Plaats:
Noordwijkerhout


Contactpersoon

Naam:
R. Hermans
Emailadres:
info@aqua-garden.nl
Telefoonnummer:
0252620659

Bedrijfsactiviteiten

U denkt erover na om een eigen privé zwembad te laten aanleggen? Dan bent u bij Aqua-Garden Totaalprojecten aan het juiste adres. Wij bieden de meest luxe en hoogwaardige binnen- en buitenzwembaden.

Onze specialiteit?

Wij realiseren van begin tot het eind de bouw van uw zwembad, maar ook uw tuin rondom uw zwembad leggen wij aan. Nagenoeg alle werkzaamheden voeren wij zelf uit, u heeft dus te maken met een bedrijf. Dit scheelt tijd en is kostenbesparend!

In ons assortiment bieden de onderstaande zwembaden:  • Bouwkundige zwembaden

  • HDPE zwembaden

  • LPW Pools

  • Polyfaser zwembaden

  • Zwemvijvers


Zodra u uw keuze heeft gemaakt, willen wij natuurlijk zo snel mogelijk uw zwembaddroom realiseren.

Onderhoud van zwembad en/of tuin

U heeft al een zwembad en/of prachtige tuin, maar wenst hiervoor onderhoud? Ook dan bent u bij Aqua-Garden Totaalprojecten aan het juiste adres. Wie bieden diverse service abonnementen.

Contact 
Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak, een afspraak kan ook in het weekend en/of 's avonds. 

 
U denkt erover na om een eigen eigen privé zwembad of prachtige tuin te laten aanleggen?


 


Dan bent u bij Aqua-Garden Totaalprojecten aan het juiste adres. De naam zegt het immers al “water en tuin”.  Wij realiseren van begin tot het eind de bouw van uw zwembad, maar ook uw tuin leggen wij aan!


 


Een mooie tuin begint met een goed ontwerp, waarin de wensen en behoefte van de klant centraal staan. Maar ook voor de aanleg van uw zwembad geldt dat uw wensen en behoefte bij ons voorop staan!


 


Onze kracht?


Wij realiseren van begin tot het eind de bouw van uw zwembad, maar ook uw tuin leggen wij aan! Nagenoeg alle werkzaamheden voeren wij zelf uit, u heeft dus te maken met één bedrijf. Dit scheelt vaak tijd en is kostenbesparend!


 


Maar daar houdt het natuurlijk niet bij op! Bij Aqua-Garden Totaalprojecten kunt u ook terecht voor complete binnenbaden, wellnessruimte, zwembadrenovatie, poolhouses, spa baden en infrarood sauna’s.


 


Onderhoud van zwembad en/of tuin


U heeft al een zwembad en/of prachtige tuin of jacuzzi, maar wenst hiervoor onderhoud? Ook dan bent u bij Aqua-Garden Totaalprojecten aan het juiste adres! Onderhoud vraagt om deskundigheid, niet iedereen is tenslotte deskundig op het gebied van zwembad- en/of tuinonderhoud.


 


Aqua-Garden Totaalprojecten is dit op beide gebieden, in ons team hebben wij dan ook erkende hoveniers, elektricien en onderhoudsmonteurs welke dit voor u kunnen uitvoeren.


 


Noordwijkerhout


Aqua-Garden Totaalprojecten is gevestigd in Noordwijkerhout (Zuid-Holland), maar werkzaam in heel Nederland en daarbuiten! Ook voor zwembadaanleg in Amsterdam, Haarlemmermeer, 't Gooi, Bussum, Laren en Blaricum.


 


Erkend deelnemer Zwembadplein


Aqua-Garden Totaalprojecten is erkend deelnemer van het Zwembadplein te Geldrop.


 


Bij Zwembadplein slaan de beste zwembadbouwers uit Nederland en België de handen ineen voor een betere en meer betrouwbare informatiebron bij aanschaf of renovatie van uw zwembad. Zo is Aqua-Garden Totaalprojecten een van de ervaren en erkende specialisten op het gebied van zwembaden.


 


Kortom: Aqua-Garden Totaalprojecten is in staat om uw plan te vertalen naar een perfecte realisatie in uw eigen omgeving.  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding