sliderfoto

Haarlemmermeer Business Plaza Nederland


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0854873425
Adres:
Wijkermeerstraat 5
Postcode:
2131 HB
Plaats:
Hoofddorp


Contactpersoon

Naam:
Jennifer Delano
Emailadres:
info@haarlemmermeerbusinessplaza.nl
Telefoonnummer:
0854873425

Bedrijfsactiviteiten

Initiatiefnemers:


Haarlemmermeer Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Jennifer Delano. Business Plaza Nederland biedt met Haarlemmermeer Business Plaza alle ondernemers uit de regio Haarlemmermeer een platform om zich te profileren.


Doel Haarlemmermeer Business Plaza:


Het doel van Haarlemmermeer BusinessPlaza is om ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Haarlemmermeer Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in de regio Haarlemmermeer vindbaar. Op Haarlemmermeer Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Haarlemmermeer. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.


Bedrijfsvermelding en Member:


Uw bedrijfsvermelding is GRATIS op Haarlemmermeer Business Plaza. Als Member kunt u uw profielgegevens toevoegen en geniet u vele voordelen. Een Membership is er al vanaf 50,- per jaar. Haarlemmermeer Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het aanvullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus sterk verbeterd! Ook binnen Google zelf.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen