Verkoop van kaarten neemt vlucht

Gepubliceerd op: woensdag 20 mei 2020 | 14:28

In vergelijking met vorig jaar worden er drie keer meer kaarten verstuurd. Erg veel vraag is er naar kaarten waar een gedicht, lied, Bijbeltekst of spreuk op staat. De verkoop van (christelijke) kaarten heeft een vlucht genomen sinds de intelligente lockdown. 

Wenskaart helpt in moeilijke tijd
“Het is een moeilijke tijd waarin we niemand mogen bezoeken. Gelukkig kunnen we met een wenskaart aan iemand laten merken, dat we wél aan ze denken”, vertelt directeur Gert Baaij van Baaij Light Cards. “Een kaartje sturen, is iemand bemoedigen en daarmee kunnen we een lichtpunt in iemands leven zijn.” Het bedrijf is gespecialiseerd in wenskaarten met (auteurs-) teksten en levert diverse collecties wenskaarten aan de (christelijke) boek- en vakhandel in Nederland en België.

Steun lokale ondernemers
Er zijn verschillende oproepen gedaan om de plaatselijke winkels te steunen. Ondernemer Gert Baaij is blij met deze koop-lokaal initiatieven en wil mensen graag op het hart drukken om de wenskaarten vooral bij de plaatselijke winkels te kopen. “Dat dragen we altijd al uit, want onze wenskaarten onderscheiden zich -naast het gebruik van mooie Bijbelteksten, gedichten, spreuken of liederen- door ons hoge kwaliteitsniveau en gebruikmaking van fraaie veredelingen”, aldus Baaij. “Dat moet je gewoon ervaren en door een kaart in de winkel vast te houden, merk je dat verschil. En je voelt de emotie: met deze mooie wenskaart ga ik die persoon blij maken. Of: dit kaartje neem ik mee voor mezelf. Maar net als vele andere ondernemers zijn er voor onze klanten moeilijke tijden aangebroken. Juist nu verdienen zij onze steun.”

Die steun verwacht de wenskaartenuitgever uit Lisse niet alleen van de consumenten. Zelf werkt hij deze dagen ook aan plannen om de boek- en vakhandel te steunen. De klanten van Baaij zullen hier deze week meer van vernemen.

    

Haarlemmermeer Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Haarlemmermeer Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Haarlemmermeer een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL