Nieuw pand op bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid

Gepubliceerd op: dinsdag 20 april 2021 | 12:01

Op het bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid wordt gebouwd. De gemeente Haarlemmermeer heeft hier een bedrijfskavel verkocht. De kavel ligt aan de Pesetaweg bij de Valutaweg, aan de opvallende rode muur van het bedrijventerrein. Die muur wordt nu doorgetrokken naar de Valutaweg.

Mengvorm logistiek- en bedrijfsgebouw
De koper, Durfort Vastgoed, bouwt een pand met vier bedrijfsunits. De units zijn 1000 tot 2000 m2 groot, met kantoren en laadkuilen. Het pand is vooral interessant voor bedrijven in de logistieke sector. Maar ook bedrijven die al op het terrein gevestigd zijn en die hier willen uitbreiden hebben belangstelling. Durfort noemt het een mooie kleine mengvorm van een bedrijfsgebouw en een logistiek gebouw. Daarmee richt het zich op het middensegment. Het gebouw wordt naar verwachting begin september opgeleverd.

Geschikte locatie
De locatie is geschikt vanwege de ligging dichtbij Schiphol, de N207 en de A4. Het is een zichtbare locatie op een mooi en goed onderhouden bedrijventerrein. Deze kavel is een van de laatste beschikbare kavels op dit bedrijventerrein.  Voor de laatste vrije kavels vinden gesprekken met ontwikkelende partijen plaats.

Innovatieve ondernemers
Nieuw-Vennep Zuid is een modern bedrijventerrein in Nieuw-Vennep. De gemeente Haarlemmermeer heeft veel zorg besteed aan de aanleg hiervan. Nieuw-Vennep Zuid is ook de thuishaven van de Guts Award, een jaarlijks terugkerend evenement voor innovatieve ondernemers met lef. Dat evenement beperkte zich eerst tot ondernemers op bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid, maar staat inmiddels open voor alle ondernemers uit Haarlemmermeer en de Duin- en Bollenstreek.

Haarlemmermeer Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Haarlemmermeer Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Haarlemmermeer een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL