Macnify kiest exclusief voor Genius Recruitment

Gepubliceerd op: maandag 21 december 2020 | 10:24

Macnify heeft na een uitgebreide selectieprocedure besloten de recruitment exclusief onder te brengen bij Genius Recruitment. De keuze voor Genius Recruitment past in de ambitieuze groeidoelstellingen van Macnify, stelt oprichter Sikko Lucas. “We hebben behoefte aan een betrouwbare en professionele partner die ons ontzorgt bij onze recruitment zodat wij de focus kunnen houden op de klant.”

Genius Recruitment heeft volgens Lucas al aangetoond dat het bureau de, doorgaans specialistische, IT-functies van Macnify succesvol kan invullen en daarin goed adviseert. “Niet alleen door het leveren van de juiste kandidaten, maar ook door onze organisatie goed te leren kennen en te weten wat wij nodig hebben om succesvol te kunnen opereren”, zegt Lucas. “Daarnaast zijn we ook erg blij met Karin als persoon en haar positieve en proactieve houding.”

Meer dan een match op papier
Directeur Karin Raadschelders van Genius Recruitment is blij met het nieuwe partnership. “Als regionale speler ligt onze focus op Haarlemmermeer en Groot-Amsterdam. Daarin kan ik Macnify heel goed ondersteunen in het matchen van de juiste kandidaten. Ik vind het belangrijk om de organisatie, mensen en cultuur van een bedrijf te leren te kennen. Recruitment gaat niet alleen om een match op papier, maar de persoon moet ook passen bij de organisatie en vice versa. Aangezien medewerkers van Macnify veel bij klanten over de vloer komen, zijn zij ook een visitekaartje en daar houd ik bij de werving ook rekening mee.”

Haarlemmermeer Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Haarlemmermeer Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Haarlemmermeer een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL