Veertiende Ondernemersprijs Haarlemmermeer

Gepubliceerd op: woensdag 28 juli 2021 | 11:40
Ondernemers en bedrijven die gevestigd zijn in Haarlemmermeer en die minimaal vijf medewerkers hebben, kunnen weer in aanmerking komen voor de Ondernemersprijs Haarlemmermeer. Op vrijdag 10 december wordt deze ondernemersprijs voor de veertiende keer uitgereikt. Meedoen kan door de vragenlijst aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en deze ingevuld vóór 18 september 17.00 uur terug te sturen.

Selectieprocedure
Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen vanuit diverse invalshoeken, zoals strategie, visie en ambitie, personeelsbeleid, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële prestaties, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Aansluitend nomineert de jury een aantal bedrijven. Op 25 september krijgen de genomineerden de gelegenheid om zich in anderhalf uur tijd - in hun eigen bedrijf - aan de juryleden te presenteren. 

Juryleden
De jury bestaat uit juryvoorzitter Marja Ruigrok (wethouder Economie & Innovatie), Susan van Os (Gopisingh Van Os Notarissen), Mieke Millenaar (directeur/eigenaar Millenaar Adviesgroep), Christian Hartsuiker (advocaat en bestuurder SWDV-advocaten), Lex Vonk (directeur AM-match), Camiel Lokkerbol (partner bij JAN© Accountants & Belastingadviseurs B.V.), Ard van Berkel (manager Grootzakelijk bij Rabobank Regio Schiphol), Dick Hulsebosch (voorzitter Haarlemmermeers Ondernemers Platform), Paul van den Brink, winnaar van de prijs in 2014 (directeur Master Totaalinrichting B.V.) en Angeline Kierkels (directeur Meerlanden Holding N.V.).

Uitreiking
De uiteindelijke winnaar wordt tijdens het ondernemersgala van Meerbusiness Haarlemmermeer & Schiphol op vrijdag 10 december bekendgemaakt. Burgemeester Marianne Schuurmans reikt de prijs uit.

Economisch herstel
Haarlemmermeer is een ondernemende gemeente. Door de coronacrisis was het de afgelopen periode ondernemen in moeilijke tijden. Via de coronamonitor economie houdt de gemeente de effecten van de coronacrisis op de Haarlemmermeerse economie bij. Het recente beeld is dat de weg omhoog lijkt te zijn gevonden. Het economisch herstel trekt vanaf het tweede kwartaal 2021 aan. Zie ook het artikel Coronamonitor Economie op InforMeer.  

Initiatiefnemers
De initiatiefnemers van de Ondernemersprijs Haarlemmermeer zijn: Rabobank Regio Schiphol, JAN© Accountants & Belastingadviseurs, MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol en de gemeente Haarlemmermeer.

Haarlemmermeer Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Haarlemmermeer Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Haarlemmermeer een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL