Informatieavond afsluitingen voor Formule 1

Gepubliceerd op: dinsdag 17 augustus 2021 | 13:37
De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix gaat door, maar met een bezetting van 67 procent bezoekers. Dit betekent dat ook de geplande spoorwegafsluitingen doorgaan. Hierover is een informatieavond gepland op dinsdag 24 augustus.

Afsluiten spoorwegovergangen
Veel bezoekers komen met de trein naar Zandvoort. Om deze bezoekers te kunnen vervoeren, rijden er in beide richtingen drie keer zoveel treinen. Dit komt neer op ongeveer twaalf treinen per uur. Door het intensieve gebruik van de spoorweg in twee richtingen, is er niet genoeg tijd voor het veilig laten passeren van verkeer op de overweg. Om de veiligheid voor al het verkeer, de weggebruikers en de passagiers te garanderen sluit Prorail de spoorwegovergangen.

Prorail sluit de spoorwegovergang bij de Wethouder van Essenweg in Halfweg af van donderdagavond 2 september om 20.00 uur tot en met maandagochtend 6 september om 5.00 uur.  De spoorwegovergang bij de Liedeweg in Haarlemmerliede en de spoorwegovergang voor voetgangers bij de Batterijweg in Halfweg zijn alle vier de dagen (2 september tot en met 5 september) helemaal afgesloten voor al het verkeer. 

Mogelijk ervaart u hinder van deze noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. De organisatie wil hierover graag vragen beantwoorden. Dat kan op dinsdagavond 24 augustus vanaf 19.30 uur via een online informatieavond via Microsoft Teams. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de dag zelf wordt de link naar de online vergadering per e-mail verstuurd.

Haarlemmermeer Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Haarlemmermeer Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Haarlemmermeer een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL